(06) 478 12 901 info@balansterug.com

Werkvormen

Energetische behandelingen

Reiki

Reiki of universele levens energie, is een effectieve behandelingsmethode waarbij met handoplegging energie wordt doorgegeven,eventuele blokkades worden opgelost en energie in balans wordt gebracht.

Aura reading/ healing

Aura is een energetische uitstraling rondom alle levende wezens. Aura heeft verschillende kleuren. Intensiteit van kleur, gaten of donkere vlekken in de aura geven veel informatie aan degene die de aura kan zien. Soms zijn ook toekomstige gebeurtenissen te zien in de aura.

Chakra reading/ healing

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Ze zien eruit als trechters die als een wiel draaien. Via deze centra krijgen we energie uit de kosmos.

Raster healing

Het aardraster is een netwerk van energetische lijnen dat zorgt ervoor dat wij een “menselijke ervaring” hebben. Lichtnetwerk en aarderaster zijn een en hetzelfde.

Mahatma healing

Mahatma betekent letterlijk “Grote Ziel”. De Mahatma energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere energie wat beschikbaar is voor healing.

Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron. Deze energie kent ook de hoogste trilling frequentie. Mahatma Healing brengt balans en harmonie in ons leven, ruimt emoties en geeft ons energie.

Praktijkadres

Johan Lesagestraat 8, 4336AG Middelburg

Openingstijden op afspraak