(06) 478 12 901 info@balansterug.com

Werkvormen

Mahatma healing

Mahatma healing

Mahatma betekent letterlijk “Grote Ziel”. De Mahatma energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere energie wat beschikbaar is voor healing.

Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron. Deze energie kent ook de hoogste trilling frequentie.Mahatma Healing brengt balans en harmonie in ons leven, ruimt emoties en geeft ons energie.

Mahatma energie verlicht verschillende klachten onder ander hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, emotionele blokkades, reinigt chakra’s en meridianen, helpt bij herstel van ziekte, herstel balans in je leven en biedt antwoorden  en inzichten op vragen.

Mahatma healing geef ik vaak in combinatie met de Gold Healing.

De Gold Healing werkt met de Gouden Straal welke een sterk transformerende energie van het Universum is en een helende zuiverende kracht voor alle lichamen op alle niveaus.

De Gold Healing  beschermt, weert zware negatieve energie, het transformeert, ruimt blokkades en angsten, behandelt depressies  en gaat direct naar de plekken waar healing nodig is. Brengt rust bij ADHD- ook bij kinderen.

Geeft ondersteuning tijdens andere therapieën en bij spirituele  groei.

mahatma healing