(06) 478 12 901 info@balansterug.com

Bij Balans Terug kun je terecht voor natuurgeneeskundige consulten. De natuurgeneeskunde staat voor een heel breed verzameling geneeswijzen waar de nadruk wordt gelegd op het stimuleren van zelfgenezend vermogen van de mens. Dus de natuurgeneeskunde gaat uit van een holistische benadering en dat wil zeggen dat ze zich richt op de totale mens. Om dat te bereiken wordt het gewerkt volgens de Vijf Natuurgeneeskundige Principes

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC.  BATC therapeuten zijn HBO opgeleid en volgen jaarlijkse bijscholingen op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes.

Het natuurgeneeskundig consult is gericht op de behandeling van verschillende lichamelijke en/of emotionele klachten.
Behandelingen kunnen een combinatie zijn van verschillende therapieën. Hierbij kun je denken aan energetische healing, kinesiologie, voetreflextherapie, hypnotherapie, psychosociale zorg, cognitive therapie, burn-out coaching, vitaliteit coaching en therapeutische massage.
Energetische Healing is een holistische benadering voor elke vorm van therapie die de energie centra in ons fysieke en subtiele lichaam beïnvloedt om zelfgenezende vermogen te activeren en herstellen.
Energetische Healing werkt op lichamelijk, mentaal, emotioneel, geestelijk en spirituele niveau.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende verzekering het natuurgeneeskundig consult.

Voor nog meer behandelingen en workshops/cursussen kijk op mijn andere website:

http://www.healingmiddelburg.nl